Visie & Misie

RESEARCHRUN™ is het loopevenement waar Leuvense bedrijven het tegen elkaar opnemen in een ludieke ploegenloopwedstrijd. Ook niet-lopers hebben de kans om deel te nemen door mee te stappen tijdens de wandeltocht. Supporteren en een hapje eten nadien kan ook.

RESEARCHRUN™ heeft een missie voor ogen: het wil het Research Park en bedrijven in de wijde omgeving Leuven in beweging zetten. Samen sporten verbetert los van de bedrijfshiërarchie de teamspirit, maar zorgt ook voor een duurzame inzetbaarheid alsook een verhoogde fysieke en mentale gezondheid, die de productiviteit van het hele Research Park zal boosten.

Doorheen dit alles loopt de rode draad van ‘Duurzaamheid’.

  • Duurzame collegabanden: sporten met collega’s leidt tot duurzame banden tussen de collega’s onderling
  • Duurzame individuele gezondheid: op individueel vlak voelt men zich fitter, het actief bewegen doorzetten zal zich uiten in een betere conditie en helderdere geest op het werk.
  • Duurzame relatie met andere bedrijven: de RESEARCHRUN biedt tal van kansen om nieuwe contacten te leggen. Tijdens het wandelen of lopen zelf, of later bij een hapje en een drankje achteraf. Wie weet komen hier wel lange termijn relaties uit voort?!
  • Duurzame voeding: Dit jaar introduceren we onze supporters / lopers /wandelaar in ons nieuw concept van een leuke variatie aan knabbels uit onze vier foodtrucks. Hier werd er ook rekening gehouden met het aanbod zodat er ook duurzame, lokale en vegetarische producten worden aangeboden.
  • Duurzame mobiliteit: Initiatieven als deze zet mensen aan tot meer bewegen. Dit leidt tot meer mensen die actief naar het werk gaan (fietsen, lopen, …), waardoor er minder wagen op de baan zijn.
RESEARCHRUN 2020

Met deze 9e editie gaat RESEARCHRUN de virtuele tour op! Door COVID-19 brengen we dit jaar RESEARCHRUN 2.0, een speciale editie waarin deelnemers aan
 de hand van een digitaal platform een interactieve bedrijvencompetitie aangaan door kilometers bij elkaar te sporten al wandelend, lopend of fietsend. En daarenboven betrekken we zoals altijd het goede doel erbij. Elke deelnemer kan zelf een bedrag ingeven om goed doel KanActief te steunen.
Visie & Misie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x